Pravidla a povinnosti

Byť je práce ve Vnitroblocku stavěná na rodinné atmosféře, je nutné počítat s konkrétními povinostmi přes které nejede vlak.

Tou hlavní nejzákladnější poviností jsou včasné příchody na směnu. Pozdní příchody jsou nepřípustné jak na ranní, tak odpolední směny.
Takový prohřešek se následně odrazí jak při rozdělování dýšek, tak kvartálních bonusů. Viz níže.

Další povinností je dodržování bezpečnosti práce během směny.
Tím je pak myšlena primárně opatrnost při práci s ostrými předměty, horkou vodou a vařícími nápoji.
Dále je nutné nezacházet s poškozenými zásuvkami a dalšími "pofidérními" elektronickými zařízeními. Takové případy jsou nutné ihned nahlásit nadřízenému, který s danou situací naloží dle správného postupu.
Celkovým školením bezpečnosti práce, kde ti bude například sděleno, jak zacházet s hasicími přístroji projdeš po nástupu do zaměstnání.

Nutné je dodržovat i základní hygienická pravidla.
Každý zaměstnanec je povinen do práce dorazit upravený, čistý a voňavý.
Během práce s potravinami je nutné používat rukavice a pravidelně si umývat ruce. To platí nejen po toaletě, ale i poté co si zaměstnanec sahá na obličej a jiné části těla, ale také po manipulaci s penězi či čistícími prostředky.

uniforma a zástěry

Jak již víš z pohovoru, sjednocené uniformy v tuto chvíli nemáme, neboť chceme, aby měl náš prsonál možnost dát najevo kým je.
Jednou podmínkou je pak zvolení černého outfitu. Zda se jedná o kalhoty, sukni, tričko či mikynu je čistě na tobě.
Čemu se ale nevyhneš je unifikovaná zástěra - tedy jediný sjednocovací prvek.
Po sepsání pracovní smlouvy obdržíš od mnažera provozu dvě stejné zástěry. Spolu se zástěrou je nutné podepsat předávací protokol.
S podepsáním protokolu ti bude z následující výplaty odečtena záloha 2 x 400 Kč.
Při ukončení pracovního poměru ti bude 800 Kč vráceno jen za předpokladu, že zástěry byly vráceny.

Harmonogram gastro nabídky

SNÍDANĚ :
PŘÍPRAVA NA OBĚDY :

OBĚDY :
PŘÍPRAVA NA VEČEŘE :

VEČEŘE :
BRUNCH :

9:00 - 11:00
11:00 - 11:30 - v tuto dobu nevydáváme žádné jídlo, pokud kuchyně nedá jiné příkazy.
11:30 - 15:00
15:00 - 16:00 - v tuto dobu nevydáváme žádné jídlo, pokud kuchyně nedá jiné příkazy.
16:00 - 21:00
09:00 - 15:00 - funguje pouze o víkendech a nahrazuje snídaňovou a obědovou nabídku.

Dýška

Tipy se rozdávají každý večer při zavírání směny vedoucím směny poměrovým systémem dle počtu odpracovaných hodin.
Pokud zaměstnanec přišel pozdě, nebo se na směně choval nevhodně, má vedoucí směny právo daný den dýška osobě nedat a rozdělit je mezi zbytek směny.

Bonusový systém

Vyjma klasických celofiremních benefitů máš možnost získat i finanční bonusy.
Tyto bonusy se rozdělují jednou za kvartál ( každé 3 měsíce ), dle výše tržby, ze které máš možnost získat určité procento.
Tuto částku následně můžou ovlivnit tví vedoucí směny, kteří ji můžou posunout jak směrem nahoru, tak dolu v návaznosti na tvém fungování a postoji k práci. V rámci rozdělování techto bonusů následně probíhají schůzky s manažery, kteří ti dají adekvátní feedback.
Během těchto meetingů je prostor i pro tvou zpětnou vazbu.

Aby měl zaměstnanec právo na finanční kvartální ohodnocení z těchto bonusů, tak musí plně odpracovat všechny 3 měsíce.

Školení a teambuildingy:

Školení standardně probíhá na základě potřeb provozu.
Na čtrnáctidenní bázi probíhá cuppingové školení ze stran našich baristů a pražičů. Stejně tak je tomu i u školení obsluhy a komunikace se zákazníkem. Barmanské školení pak probíhá v rámci změny barové nabídky.
Neméně často se u nás setkáš se školením od našich dodavatelů, jako je například vinařství Wilomenna, palírna ginu Garage22 nebo Budvar.

Co se týče tembuildingů, i na ty se u nás můžeš těšit.

Ty větší, organizované, kterých se zúčastní celá firma se pořádají dvakrát do roka. V létě a v zimě.
Ty menší jsou často v režii právě personálu, a to ve formě pivka, grilovačky, nebo deskovek.